Ingen aktuelle nyheder
    Glennie Märcher Simonsen den 12-08-2016

Flere elever fra Kjellerup området har oplevet, at fyldte busser er kørt forbi dem på vej til skole – med den konsekvens, at de ikke kommer i skole til tiden.

Vi har gjort Midttrafik opmærksom på problemet, men vil fortsat gerne have, at eleverne kommer omkring kontoret og fortæller, hvis det sker.

Hvis jeres børn oplever at busserne kører forbi skal de ringe til kundeservice i Midttrafik på tlf. 70 210 230 og oplyse hvor de er blevet forbikørt.

De har rejsegaranti og dermed retten til, at tage en taxa herinde – det skal dog aftales med Midttrafik i den konkrete situation.

De skal selv lægge penge ud for turen, få en kvittering og efterfølgende sende en ansøgning om refundering af billetten ind til Midttrafik på det skema der findes på den hjemmeside, der linkes til nedenfor:

Glennie Märcher Simonsen den 07-06-2016

Her på skolen tilbyder vi at elever kan leje deres eget personlige skab. Skabene bookes på www.mylocker.dk. Et elevskab gør hverdagen:
    Lidt NEMMERE:
    - Eleven slipper for at slæbe rundt på en tung skoletaske. MYLOCKER skabet bruges simpelthen som base for bøger og undervisningsmateriale.
    Mere TRYG:
    - Eleven kan trygt opbevare telefon, IPad, bærbar computer, penge, tøj osv. - ting som bruges i løbet af dagen og som har stor værdi!