Glennie Märcher Simonsen den 30-03-2016
    Sidste Skoledag 2016 for 9.-10. klasserne - foregår torsdag den 26. maj 2016 kl. 14.00-17.30 i Lunden. Læs forældrebrevet fra SSP.

Glennie Märcher Simonsen den 23-11-2015
      App til registrering af DIT uheld i Silkeborg Kommune - Her i den mørke tid er der endnu mere grund til at være opmærksom. Hvis du har været ude for en ulykke, så har vi brug for din hjælp til at få viden om de uheld, hvor politiet ikke tilkaldes. Læs mere om App'en.
    Dorte Hørlyck den 29-09-2015
    Høring om forslag til ny skolestruktur
    Byrådet har den 28. september 2015 godkendt at sende et forslag til en ny skolestruktur i 8 ugers høring. Forslaget til ny skolestruktur ligger i forlængelse af en strategi for folkeskolen på vej mod 2021, som skal gøre det muligt at udvikle kvaliteten og holde driften på et realistisk økonomisk niveau, selv om elevtallet falder.
    Forslaget til ny skolestruktur baserer sig på en idé om skolefællesskaber, hvor flere af de nuværende skoler får fælles økonomi, ledelse, bestyrelse, medarbejdergruppe og distrikt. Juridisk betyder forslaget, at Silkeborg Kommunes 27 eksisterende skoler nedlægges, og der i stedet etableres 9 nye skoler:
    A: Sjørslev skole, Thorning Skole, Vinderslev Skole, Kjellerup Skole og Ans Skole
    B: Kragelund Skole, Skægkær Skole, Funder Skole
    C: Grauballe Skole, Gødvad Skole, Dybkær Skole
    D: Fårvang Skole, Voel Skole, Gjern Skole, Sorring Skole
    E: Hvinningdal Skole, Buskelund Skole
    F: Balle Skole, Sølyst Skole
    G: Resenbro Skole, Sejs Skole, Langsø Skole
    H: Vestre Skole, Virklund Skole
    I: Gjessø Skole, Frisholm Skole, Bryrup Skole
    Se forslaget til struktur, som er sendt til udtalelse i skolebestyrelserne (link til pdf)