Glennie Märcher Simonsen den 10-04-2015
    ”Ansøgning om buskort til skoleåret 2015/2016 skal foretages via Silkeborg Kommunes hjemmeside, selvbetjening. Husk at uploade et billede i forbindelse med ny bestillinger. Ansøgningsfristen er 30. april 2015. Der kan stadig bestilles efter denne frist, men der vil så ikke være garanti for at buskortet kan nå at blive lavet før skolestart.

Alle buskort bliver sendt til skolen, som udleverer kortene den første skoledag. Første skoledag kan befordringsberettigede elever køre gratis. Elever, der tidligere har haft buskort, skal medbringe og fremvise det for at kunne køre gratis. Elever, der ikke tidligere har haft buskort skal købe billet. Det samme gælder for elever, hvis gamle buskort er blevet væk i løbet af sommerferien.”

Glennie Märcher Simonsen den 07-04-2015
    Læs mere om processen med at lave en strategi for Folkeskolen år i 2021 på www.skolestrategi2021.silkeborgkommune.dk
    På siden kan du også give os dine gode ideer.